Wish en Wizzle uit logeren

Wish en Wizzle uit logeren in Friesland

Even snel over de  pups. I Ze zijn hier nog maar 2 dagen en ik was gister al begonnen met een heel verhaal, niet afgemaakt, nu even een korte versie.... wanneer kunnen ze terug ??   Nee hoor ze zijn echt super, allebei.

Hele leuke kinders, erg mens gericht.

Gisteren hebben we de dame en heer de hele dag mee op sleep touw gehad (met verplichte slaapies tussendoor). Winkels in en uit, in de bus(onze bus), voor een auto wezen kijken, op bezoek. Dat was allemaal   helemaal leuk.

Ze zijn al redelijk zindelijk. De nacht is 2x bijna gelukt. 1x eentje gepoept, de andere nacht een klein plasje, maar nog niets in huis. Gaat erg goed. als we het tenminste bijhouden.

Met de andere honden gaat helemaal leuk.. Ze dribbelen al lekker mee als ze even naar een speelplaats gaan met z’n allen.

 

Wish is een hele stoere meid, nergens bang voor. Begint overigens wel in te binden met haar stoere gedrag, Wizzle  is veel minder stoer (maar dat wist je al) maar die doet wel lekker mee. Zoekt wat vaker steun bij de baas, is ook wat moeilijker met aan de riem lopen. Maar het gaat echt goed.

 

Wist je wel dat ze hier hele enge grote vogels hebben   die over je hoofd vliegen?  (een opmerking van Wizzle)

Wist je wel dat ik de stoerste hier ben en nergens bang voor ? (een opmerking van Wish).

De dames  van het asiel zijn ook helemaal onder de indruk van de knapperts.

 

Verder i.r.t. de gezondheid gaat t lekker, ze eten goed, ontlasting is ook redelijk goed. Er is regelmaat. Wij zijn helemaal tevreden. Ze lijken in totaal niet op de eerste dagen van Tully.’Dat is en blijft een draak, maar wel een lief draakje

 

Ik zal nog een keer een grappig verhaal sturen, er gebeurt genoeg om dat te kunnen. Kijk maar naar de foto’s. Met gemak slopen ze  de keuken en alles wat ze maar kunnen vinden!

Henri en Claudia en Wish en Wizzle