Aoife Driver dog

Hierbij weer eens een  foto van  Dutchfields Aoiff so Beautiful. Ze is nu  ( juli ’07) ruim 6 maanden en naar mensenleeftijd gemeten ongeveer 11 jaar.
Ze gaat nog steeds mee in het mandje achterop de fiets, maar ze wil nu niet meer in het mandje op de foto (ze geneert zich daar kennelijk een beetje voor) en ze maakte aan mij kenbaar dat ze best op de foto wil, maar dan achterop de motor en daar heb ik maar in toegestemd.

Zo je ziet voelt ze zich daar al goed op haar gemak, maar nu heeft ze ook laten weten dat ze zo gauw mogelijk op de drivers position wil (dus achter het stuur) en ze refereerde daarbij aan het feit dat ze van geboorte een "driver dog" is.

Ik moest over deze woordspeling even nadenken maar in wezen heeft ze gelijk.  Uiteindelijk hebben we afgesproken dat dat goed is maar niet voordat ze 18 is (in hondenleeftijd ca. 10 maanden). Mogelijk kijken we een paar weken door de vingers maar dat zien we nog wel.

Daarbij gaf ze te kennen dat ik dan achterop mocht, maar ja of ik dat aandurf; enfin we kijken wel wat de toekomst gaat brengen.

Hartelijke groeten van ons allemaal,
 W van Nes