De Dutchfields honden

Border Collies hebben allemaal een verschillend karakter. De jarenlange ervaring van Dutchfields maakt het mogelijk om over de juiste hond voor elke situatie te adviseren. Een overzicht van de honden die gebruikt worden of werden voor het fokken is te vinden onder teven, reuen, voorouders teven en voorouders reuen.

Dutchfields honden scoren regelmatig zeer goede resultaten bij diverse shows en wedstrijden. Alle pups worden getest en in het Nederlands Honden StamBoek (NHSB) geregistreerd, eventueel ook bij het International Sheep Dog Society (ISDS). ISDS bestaat al sinds 1905 en is het originele stamboek van Border Collies. 

 

Van alle Dutchfields fokhonden staat een uitgebreid verhaal op deze site.
Ook van oudere honden is vaak nog veel informatie te vinden.

Als er pups zijn, dan staan deze op de pagina “pups”, daar is ook informatie te vinden over eerdere nesten. Een klik op naam of foto van de hond op een van de pagina’s over reuen, teven, voorouder reuen en voorouder teven voert u naar een pagina met gedetailleerde gegevens en meer fotomateriaal.  Kijk voor meer informatie over Border Collies ook eens bij de verhalen van de eigenaren!

 

Een paar willekeurige voorbeelden: kijk op de pagina’s over reuen, teven, voorouder reuen en voorouder teven voor meer informatie!

Dar, een van de teven

Jo Jo, een van de reuen

Umma Gumma, een van de
voorouders teven

Brice, een van de
voorouders reuen

zomaar wat foto's