Etiquette / herbal life

Dutchfields Nuline / Lynn: ETIQUETTE

Van huis uit ben ik milieubewust opgevoed, maar mijn baasjes zijn hierin nogal inconsequent. Zo worden na het eten de borden zonder afslikken op het aanrecht gezet en moet ik me opofferen om de borden naar m’n mand te slepen en de voorwas te doen. Erger wordt het echter als het gaat om zware gietijzeren pannen. Ze staan er blijkbaar niet bij stil hoe zwaar zo’n pan is.

Soms lopen ze de kamer uit terwijl er nog wijn in het glas zit. Een doodzonde! Ze weten niet half hoe moeilijk het is om zo’n glas netjes rechtop van tafel te pakken om het zonder een drup te morsen leeg te slikken. Maar goed, ik neem m’n verantwoordelijkheid wel weer.

Regelmatig belanden er zelfs etensresten in de prullenbak. Koffiepads worden al na één keer gebruiken weggegooid terwijl je er nog prima een paar minuten op kunt kauwen. Ook bezorgen ze me veel extra werk met het netjes met de voorpoten uitknijpen van de yoghurtpakken.

Kortom het leven van een hond met etiquette vergt enig improviseren.

 

Lynn: HERBAL LIFE

 

Ik krijg prima hondenvoer, maar elke dag dezelfde Hollandse pot gaat natuurlijk wel vervelen. Sinds kort heb ik me daarom toegelegd op de Italiaanse keuken met elke dag verse kruiden. Vooral vers geplukte Basilicum combineert goed met de droge brokken!