Monkey / IDE Knows It All:  WEDSTRIJDEN: JE DOET HET VOOR DE LOL!!!

 

Hier 'n verslag van de 1ste G&G wedstrijd van Monkey, DUTCHFIELDS IDE KNOWS IT ALL.
Het weer was, goed de stemming gezellig allemaal positieve dingen . Maar dan de wedstrijd 1 pluim moet ik mezelf geven want wat ik ken mijn Monkey goed . Het begon met de zit -blijf....erg moeilijk want er zat 'n vreselijke piep-hond naast haar die de baas al gelijk achterna ging , de baas bracht hem weer terug maar ook de 2de keer liep de hond mee dus 'n onrustig begin voor Monkey  maar ze bleef op haar plaats maar ging liggen , jammer .

Toen de af-blijf eerst lag ze rustig maar toen begon de piep-hond weer daar werd eerst al eens 'n blik op geworpen van kan het niet wat rustiger toen ontdekte ze geurtjes......snuf....snuf...snuitje heerlijk die konijnenkeutels , maar wat jammer dat ze voor mij op zijn dus kruipend naar voren toen toch maar opgestaan want even verder liggen er vast wel meer . De keurmeester liep op haar toe en die was zo lief eerst maar even haar gezicht aflebberen maar alweer 'n 0 ! Waar ik blij mee was ( al klinkt dat misschien raar )was dat ze niet geen andere hond ging lastig vallen .

Toen het aangelijnd volgen , ja wat zullen we daar eens van maken het is hier wel erg gezellig en vooral veel te zien,hé daar is die leuke keurmeester ook weer even wat wijd en begroeten  ! ( dat werd 'n mager 5 je. Daarna het 4 kant zal toch laten zien dat ik het wel weet 'n goede oefening 'n dikke 9 !

Ja , toen de hoogte - sprong .......heen ging goed maar ja als de baas niet snel genoeg hier zegt kan ik wel even bij die tenten kijken , dus de ring uit ! Even roepen maar Monkey was in haar eigen wereldje en zag dat die groter was dan ze vermoedde rennen door de ring van de buren ondertussen wel even stil staan als de daar werkende hond gaat liggen maar dan samen naar de baas van de andere hond veronderstel dat hij niet weet waar hij zijn moet . Eindelijk ontdekte ze haar vriendin Djeen rende daar heen hé joh gezellig dat jij er ook bent waarna ik weer in beeld kwam en ze was me toch blij met mij !!!!!!!

Dat was alleen nog maar het morgenprogramma . Even heerlijk gewandeld ,broodje gegeten  en toen het middag-gedeelte. Begonnen met apport.  Na 'n stevig commando blijf bleef ze keurig zitten en kon ik het blok gooien . Monkey rende er heen na mijn commando maar daar zag ik haar weer gaan glimmen dus direct hier geroepen en dat deed ze wel scheef voor maar toch goed voor 'n 7 .
Toen los-volgen eerst maar even de keurmeester begroeten ,toen de ringmeester even bekeken nou dat is 'n andere dan vanmorgen uitgebreid besnuffeld viel niet in goede aarde ( de ringmeester )maar laten we dan maar beginnen . Het begin lukte nog maar toen we richting tent gingen werd de nieuwsgierigheid toch te groot eerst even kijken wat dat is maar helaas de tent stond buiten de ring dus weer 'n 0 maar ze kwam wel op het 1ste commando direct terug rennen !!!!!!!!!!!!!!!

Heb haar aangelijnd en verder met volgen ondertussen de riem laten vallen en opeens kwam het koppie omhoog oh was dat de bedoeling ......aangelijnd naar het vak ,af,blijf en verwijder je maar draai mij om en de dame was al onderweg , toch geroepen en ze kwam met 'n guitig kopje zo van goed hé ? Terug plaats ze ging maar kwam onderweg weer van die heerlijke keuteltjes tegen en ja rommel op het veld kan niet dus eerst opruimen . Na op haar ingelopen te zijn ging ze toch en ook af op de riem , het word eentonig maar beide keren 'n 0 ! Op naar de laatste oefening afstands - appél .

Afleggen weglopen omkeren hond staat, terug hond weer af weglopen hond staat zo ging dat 'n keer of wat maar ik had zoiets nu ga echt blijven liggen al moet ik ook 25 keer terug maar gelukkig na 'n keer of 3 bleef ze liggen . Ben er toen vlak voor blijven staan commando zit ging goed en ook de af lukte maar .......'n 0 . Toen we weer bij de stoel kwamen kreeg ik 'n dikke lik over mijn gezicht zo van ik vind je wel lief jij mij ook ??!
 

us dit keer geen diploma zelfs geen half . Nou je leest het het was weer 'n hele belevenis met mijn Monkey ! Verder gaat het uitstekend met het kleine "monstertje"en we genieten iedere dag van haar .Op naar de volgende wedstrijd 15 november in A'dam.