Monkey en de haas

 IDE KNOWS IT ALL,  maar toch ook weer niet helemaal:

 Monkey en de haas .

Toen er sneeuw lag ging ik met Bonus en Monkey ’s middags wandelen.  Het 1ste stuk aan de lijn dan heerlijk los rennen langs het bevroren water en door de dikke sneeuw . Daarna terug door het weiland en ook daar weer los .

Ook werd daar ’n balletje gegooid Bonus ving Monkey greep de bal bij hem uit de bek en vloog ermee in de rondte . Geen enkel probleem tot er ’n haas opsprong ……ik had hem niet gezien maar Monkey natuurlijk wel !

Ik wist dat ze er achteraan zou gaan want samen rennen is nog leuker als alleen toch ?! Ook wist ik dat de dame dan niets meer hoorde , daar ging ze …..de haas rende Monkey rende maar toen de weg over. Mijn hart klopte in mijn keel want er kwam ’n vrachtwagen aan en de weg was spiegelglad dus remmen zou niet lukken. Ik zwaaide met beide armen en gelukkig de chauffeur zag wat er gaande was en verminderde zijn vaart die al niet snel was. Heb beide duimen opgestoken om hem te bedanken want wat ik zag in die korte tijd kan men zich wel voorstellen!

Maar goed ik had Monkey nog niet terug die liep nog steeds heel hard achter de haas , het geluk was dat de haas aan het eind van de 2de wei in de bosjes kon verdwijnen. Dus Monkey kwam terug ze was me kwijt . Oren rechtover eind en ogen zo groot en vol paniek .

Heb haar even laten zoeken maar wat kon ze snel toen ze me zag ……en blij dat ze was !!!! Laat haar nu maar niet meer los alleen al ze niet weg kan . Eén ding valt me op: ze houdt me beter in de gaten na het gebeurde dus indruk heeft het wel gemaakt .