Blue-Caimhe eye-catcher doet haar naam eer aan

Caimhe is een mooie driekleur met straks hetzelfde goud bruine kopje als haar moeder Patch. Binnen 1 week na haar geboorte  moest de naam aan het stamboek worden doorgeven. De oogjes waren natuurlijk nog dicht; hoe kon ik het weten……Toen ze 2 weken oud was bleek dat ze een bruin en ook en blauw oogje heeft. Ze is dubbel en dwars een echte EYE-CATCHER. Hier een verslag van deze bijzondere pup. Niet zo verwonderlijk dat haar roepnaam Blue is:

Blue doet haar naam eer aan.

Het was vanmorgen prachtig te zien hoe ze op de schapen reageerde.....de stroom had ik er meteen al afgehaald omdat ik natuurlijk niet wilde dat ze meteen bij het eerste aanschouwen van de schapen een optater zou krijgen. Helaas past ze nog net door de mazen van het net ( haha ) dus moet ik helemaal oppassen, voor je het weet staat ze bij de schapen in het raster en ik heb er momenteel 4 rammen bij lopen.

De schapen had ik een een eindje verderop geparkeerd, zo kon ik het grote raster opruimen, en Blue bleek een onmisbare hulp hierbij, zij sjouwde ook fanatiek met de netten.....alleen een andere kant op als ik............

Verder had ik het gevoel nog niet helemaal van de griep af te zijn, alsof ik een microbe achter me aan sleepte.....bleek ook wel te kloppen.....Blue had de veter in mijn laars ontdekt, beet zich daar in vast en liet zich lekker op haar rug meeslepen.........die oogjes.......zoooo baldadig.......

Het is een heel vrij en vrolijk hondje......vol fantasie ( waar ze allemaal mee loopt te slepen........), en een karaktertje....als ze iets in haar kop heeft heeft ze het nog niet ergens anders,hahaha. Haal je haar ergens bij weg, draait ze zich accuut om en vliegt er weer op af. Verder is ze niet gauw onder de indruk van iets. Fantastisch, wat een heerlijk hondje. Terwijl ik dit zit te typen zit ze beurtelings het kleedje onder het bureau te vernielen ( alsof ze doorheeft dat ik bezig ben ) en mijn sok uit te trekken,hahahaha, auw!!

Morgen komen we met alle collega's even bij elkaar voor een korte cursus en dan neem ik haar mee om haar voor te stellen......met beschuit met roze muisjes natuurlijk......

Vanmiddag zat ze voor het eerst in een bench in de auto, ik moest een heel stuk rasteren en kon haar daar even niet bij gebruiken, ze was lekker moe dus dat ging goed, op de terugweg haar daar ook in gehad en ook dat ging goed. Daarvoor had ik haar nog steeds op schoot in de auto. Ook gezellig!

's Nachts ligt ze naast mijn hoofdkussen en slaapt ze heerlijk. Als ik naar de wc moet laat ik haar er ook even uit en dan slapen we weer lekker verder.

Tot zover Blue's eerste werkdag!
Jacqueline.