1e Dutchfields trial 2010

Op 10-10 2010 is weer een van de befaamde DUTCHFIELDS TRIALS gehouden.
7 deelnemers in de A klasse, de absolute beginners. In deze klasse is altijd van alles mogelijk. De “dead cert” is zeker niet altijd de winnaar. Ook nu niet. Opvallend was ook dat de uitslagen erg dicht bij elkaar lagen, een mooi resultaat!

Winnaar was Marianne Mulder met DUTCHFIELDS MOR GREAT MADRA, als tweede eindigde Jurka Ollinga met DUTCHFIELDS MEGAHAN  LITTLE PEARL. Vermeldenswaardig is, is dat dit volle broer en zus zijn!!!! Als keurmeester fungeerde Henri Hageman.
5 deelnemers in de klasse B streden om de eer. Ervaring van de handler  bleek van doorslag bij het uiteindelijke resultaat. Goed kijken en inspelen op wat de hond kan, en vooral wat hij niet kan, zorgde voor een spannende strijd
Winnaar werd: Henri Hageman en zijn BOYAN. Als tweede eindigde: Monique Velt met DUTCHFIELDS VANGUARD TESS.

Het was een zeer geslaagde dag, een prima sfeer, applaus voor iedereen die een onderdeel van het parcours met succes volbracht. Heel veel gezelligheid, heerlijke dingetjes op de tafel voor iedereen en een uiterst sportief gebeuren, wat wil je nog meer……………………..

Een volgende DUTCHFIELDS ONDERLINGE TRIAL, en die gaan we zeker organiseren over een paar weken al weer. Houdt de site maar in de gaten, iedereen  is welkom, heel graag zelfs.

Iedereen  dank voor de goede inzet, het helpen opbouwen en afbreken en vooral voor de leuke dag. Hieronder een fotoimpressie.