Meghan Little Pearl (roepnaam Grace)

Ze is een beetje eigenwijs staat er op de uitslag van haar puppietest.

Nou dat zullen we weten ook. Vanaf het eerste moment is Grace een eigenzinnig zelfstandig maar o, zo lief hondje. Maar wat wil je ook als je de dochter bent van Kells en Umma Gumma

We hadden haar van de geboorte af al op het oog, Dít moest en zou ze worden onze Grace. Altijd een beetje afzijdig van de rest van het nest en al heel snel alleen op onderzoek uit. Gelukkig wees de test uit dat ze bij ons paste.

We kregen haar mee toen ze 7 weken was en na een week moest ze nog een weekje terug naar Sandra omdat we een vakantieweekje hadden gepland. Maar o, wat viel dat tegen, op vakantie zonder haar. We waren blij dat we onze vrolijke dondersteen weer konden ophalen.

Ik had daarna nog twee weken vakantie en we hebben gauw een fietskar besteld. Eerst vond ze het niet zo`n succes en bleef steeds staan in de kar en weigerde te gaan liggen. Ze deed me denken aan mijzelf .  (ik had als peuter van 2 jaar eens de hele rit in de bus van Groningen naar Alkmaar gestaan).

We hebben nog heel wat leuke fietstochtjes gemaakt en dan een stukje met haar gewandeld op een leuke plaats. Bv in Oudeschans. (vestingplaatsje). Overal waar we komen wil ze iedereen begroeten en mogen ze haar knuffelen.