Dutchfields open kenneldagen

KENNELDAG 2014

Op Zaterdag 6 september 2014 is er weer de DUTCHFIELDS KENNELDAG in Annen!

Deze dag heeft globaal hetzelfde programma als de kenneldag van 31 augustus 2013.

Locatie ie weer de Brink in Annen, achtergrond is de “ HONDENDAG”. Dorpsbelangen Annen zet daarvoor met Sandra Schonewille van Dutchfields Border Collies een ontzettend leuk programma in elkaar.  Op deze dag konden mensen met hun hond aan diverse spellen ean activiteiten meedoen.

  • Een apporteerwedstrijd, waarbij de hond binnen 3 minuten zoveel mogelijk ballen moet ophalen, De snelste hond (TOP GEAR) voor allerlei soorten honden, groot, kleiner en pups.
  • Het “Herken je eigen Hond” spel, waarbij je geblinddoekt je eigen hond dient te herkennen. Tevens was er een tekenwedstrijd waar de kleinsten aan mee konden doen.
  • Er waren demonstraties van Stichting Hulphond en schapen drijven. Voor de kinderen met hun hond was er de traditionele wedstrijd rond het middaguur "Wie kan het leukste kunstje met zijn hond?" en u kunt meedoen met een Quiz waarbij de hond natuurlijk centraal staat.
  • Verschillende marktkramen waren aanwezig op het terrein, waaronder Faunaland waar men terecht kon voor vragen over voeding en het welzijn van de hond.  Ook Stichting Hulphond was met een stand aanwezig.

Het is natuurlijk gezellig met elkaar spellen te doen, elkaars honden bewonderen en gezellig bij te kletsen. De gehele dag zijn er trainingen van de Border Collies te zien waarbij men kennis kan maken met het vak van schapendrijven. Zowel beginnende als ervaren honden laten hier hun capaciteiten zien.

Kortom: een interessant programma met veel om naar te kijken en allerlei georganiseerde demonstraties. Vrij toegankelijk voor elke hondenliefhebber en elke hond, klein, groot, langhaar, kort, etc. van 11.00 tot 16.00 uur. Met of zonder hond, iedereen is welkom!
 

KENNELDAG 2012

Op ZATERDAG 20 oktober 2012 was er weer een DUTCHFIELDS KENNELDAG

De dag werd gehouden op het terrein van de  Hondensport Vereniging Hoogkerk ,
adres: HSV Zuiderweg, t.o nr 89,  9745 CJ Hoogkerk

Aanvang : 1000 uur
Kosten: 5 euro per gezin

Activiteiten

  • Gezellig bijkletsen
  • Elkaars honden bewonderen
  • Behendigheidsproeven doen
  • De verkiezing van het LEUKSTE KUNSTJE 
  •  We proberen weer de schapen op het terrein van de buren te plaatsen zodat we ook daar iets mee kunnen doen.

KENNELDAG 2010

De DUTCHFIELDS KENNELDAG , van 26 september 2010 was een groot succes. 

Circa 90 Border Collie liefhebbers en wel 70 honden waren naar het nieuwe terrein van de SHG te Groningen gekomen.

Bij de foto: in de middagpauze werd de traditionele verkiezing gehouden van het LEUKSTE KUNSTJE . Laura Breidner met Resi gaven een fraaie demonstratie BALLON KOPPEN.