Dutchfields kenneldag 2009

Op 27 september 2009 werd op het terrein van de Stichting Hondensport Groningen de DUTCHFIELDS KENNELDAG gehouden.

Op een schitterend terrein met prachtig weer waren weer vele DUTCHFIELDS Borders aanwezig. Dit jaar wat minder dan andere jaren, naar bleek is veel mis gegaan met het verzenden van de emails. Gelukkig stond de uitnodiging ook al geruime tijd op de site en velen hadden daar ook op gereageerd. Hoe dan ook, er werd weer volop gepraat en gewerkt. De Stichting had weer een aantal begeleiders voor bij de Behendigheid en bij Fly-Ball, en daar werd goed gebruik van gemaakt.  De Motor Club Groningen vond het weer een prima idee om op hun terrein de schapen te laten lopen. Uiteraard ook de verkiezing van het leukste kunstje; winnaar 2009 werd Luuk Veenman met Dutchfields Iorwyn Handsome Lord, bekend als Bono.

 

De kenneldag 2008 was weer een groot succes. Ruim 80 deelnemers waren de hele dag druk in de weer met de honden. Uiteraard is deze dag de gelegenheid om nestgenoten van je hond te ontmoeten en verhalen uit te wisselen.

We waren te gast op het schitterende terrein van de S.H.G. Groningen. Zonder de enthousiaste inzet van de begeleiders van de SHG bij de Behendigheid en Fly-Ball, is de kenneldag half zo leuk. Behalve Fly Ball en Behendigheid stond op het terrein er vlak naast een koppel schapen onder begeleiding van Peggy Vos. Ook daar was het een drukte van belang. Prachtig om te zien!!!

Natuurlijk was er ook even een pauze met daarin de verkiezing van het leukste kunstje.De kantine had een goed aanbod en daar is ook goed gebruik van gemaakt. Voor allen die op deze dag niet konden komen: volgend jaar weer een nieuwe kenneldag.

 

 

 

 

 

Hiernaast de winnaar van het leukste kunstje: HAGGIS, van de familie Cadee: zingende hond, begeleid door mondharmonica spelende Jochum.

Hieronder plaatjes van het Schapen drijven:
Napolen Milan in volle actie


Napolen Milan in volle actie

Xoran Skip

Iorwyn Handsome Lord