Monkey doet haar naam weer eer aan

DUTCHFIELDS Ide Knows  It All - Monkey - doet haar naam weer eer aan!!!

Hier het verslag van de G&G 1 wedstrijd in A'dam. De wedstrijd werd gehouden op het "nieuwe " veld op 1 van de voetbalvelden. Toen we op het terrein kwamen had ik direct al 'n gerust gevoel want......het hele veld was omheind met hekken dus ver kon Monkey niet weglopen mocht ze dat weer in haar bol halen.

Er werd begonnen  met de Zit - blijf. Monkey bleef eerst mooi zitten maar toen de hond naast haar ging liggen ( ook nog 'n hond die ze goed kende ) vond ze het toch nodig om 'n kijkje te nemen of er iets aan de hand was je kon niet weten toen ze ontdekte dat er niets was ging ze naar de keurmeester misschien scheelde die wat want ze stond er wel alleen ! Toen ik haar riep kwam ze als 'n speer naar mij toe en liet zich braaf aanlijnen maar goed daar gaan de 1ste punten weer .

 

De Af - blijf ging deze keer goed Monkey was wel erg onrustig maar met 'n paar kuchjes van mij bleef ze op haar plaats de punten waren binnen 'n goed begin bij de vorige wedstrijd vergeleken . Ook het aangelijnd volgen deed ze had hele stukken aandacht voor mij en niet voor de dingen die er om haar heen gebeurden alweer punten . De laatste oef. van het morgenprogramma was de hoogte - sprong en met 'n paar extra commando's lukte ook deze oefening , maar 1 nul 's morgens !

's Middags ging het iets minder maar ze is bij mij gebleven en niet weggelopen , ook niet toen er gespeeld en geblaft werd langs de kant  de concentratie was 'n stuk beter dan in Tiel. Los - volgen was de 1ste oefening nu dat deed ze maar wel erg wijd en net als 's morgens sommige stukjes met het kopje omhoog . Helaas geen punten .

Op naar de plaats=oefening   Eerst komen op bevel met 'n extra commando maar wel snel dus punten . Toen de terug - plaats. Die ging op de manier zoals monkey met de neus aan de grond en langzaam bij de riem aangekomen ging ze niet af ben er heen gelopen en toen ik de riem aanwees ging ze braaf liggen en niet ervandoor zoals mij al zo vaak is overkomen , ze blijft mij verrassen die kleine aap !

Het Apport was de volgende oefening en die lukte ze ging wel voor het commando maar het blok lag al op de grond dus ja zeker punten !  Dan het Appél op afstand dat ging  jammer genoeg niet Monkey kwam van haar plaats maar ik kon haar terug sturen en weer af leggen ( op afstand ) dan het commando zit maar dat was teveel van het goede ben er toen 'n stukje dichterbij gaan staan weer zit gezegd en ja hoor ze deed het . Dus al met al 'n hele boel bereikt de 2de wedstrijd en met' 'n tevreden gevoel van het veld ondanks de nullen ! 

Volgende wedstrijd pas in Januari in de manege zal Monkey zeker weer inschrijven, ben benieuwd hoe het dan gaat met die kleine Aap!
Groetjes Relie en 'n lik van Monkey.