Niet te geloven

Dutchfields FAYE ROZI: NIET TE GELOVEN

De familie Scipio wilde al jaren graag een Border Collie; ze zijn zo leuk, mooi en sportief. De griezelverhalen over Border Collies kennen we allemaal wel: niet in huis te houden, je moet elke avond naar de hondenschool, je moet beslist schapen hebben etcetera.

Vergelijk het maar met de mededeling dat je een verstandskies laat verwijderen: Je omgeving trakteert je onmiddellijk op allerlei griezelverhalen vol pijn en complicaties. De familie Scipio kreeg dit ook allemaal te horen, maar uiteindelijk heeft de familie ook de positieve eigenschappen voor zich laten spreken en zo kwam DUTCHFIELDS FAYE ROZI naar Apeldoorn. Faye is een heerlijke hond: mooi, rustig, luistert fantastisch en een kameraadje voor de kinderen.

Op een middag is iemand van het A.B.F. (anti border front) op bezoek en weer komt het hele negatieve verhaal aan de orde. Na ongeveer 2 uur komt Faye rustig achter de bank vandaan. Groot ongeloof bij het A.B.F dat dit mogelijk is met een Border. Laten we hopen dat de ideeen een beetje zijn bijgesteld!