Weylin's eerste week

Woensdags Weylin opgehaald en in de auto naar huis. Eerst maar op schoot voorin. Dat was dus 1 keer, haha. Stil zitten wil hij echt niet. Het is een kleine ondernemer, daar ben ik ondertussen al achter.

De eerste nacht was natuurlijk wennen dus ben ik maar bij hem beneden blijven slapen. Een aantal keren wakker geweest, maar een plasje doen en daarna weer lekker verder slapen. Om 7 uur vind meneer het dan wel tijd om echt op te staan…………mmmm daar moeten we echt nog wat aan doen. ( na een late dienst ben ik niet in staat om dan al op te staan, haha)

Ondertussen slaap hij s nachts lekker door…….

 

 

De eerste dagen kennisgemaakt met Toit en Seilg…..mmm die zijn wel heel groot. Die grijze is wel heeeeel leuk want die wil wel graag spelen. Echte maatjes al.

In huis zijn ook vele dingen heel leuk, naast speeltjes zijn ook andere dingen niet veilig. De vaatwasser, snoeren, banken, tafelpoten en ik weet niet wat hij heeft met spaanse sloffen, maar zodra ik die om mn voeten heb, krijg ik een heuse aanslag op mn voeten.
De wasmand is heel lekker om in te slapen.

Overdag slaap hij veel, maar zo na 19 uur is het of er een energiebom ontploft. Een wervelwind door de woonkamer en niets is meer veilig, een heel grappig gezicht.

Winkels zijn ook heel leuk, hij is nergens bang voor en vind alles interessant. ( vooral de mensen van wie hij weer aandacht krijgt, ooooo wat een schattig hondje, je moest eens weten ;)       )

Wandelen is ook zo leuk. De eerste dag ging hij telkens zitten en probeerde het halsbandje weg te krabben, maar dan kom je er achter dat je leuk kunt spelen met de riem en is wandelen ineens leuk.
Ook die andere grote honden zij helemaal niet eng en autoos zijn ook niet raar of eng.